Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: CDPROgram czas zacząć!

Przejdź do strony: 1 ... 117 118 (ostatnia)
CDPROgram czas zacząć! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Już dziś ruszyły otwarte testy CDPROgramu - najnowszej propozycji CD Projekt dla swoich klientów.

Każdy z Was może wejść na cdprojekt.pl/cdprogram i wykorzystać zgromadzone CDPunkty. Czekają na Was największe klasyki gier komputerowych dostępne na GOG.com. To 12 tytułów, które możecie pobrać zupełnie za darmo, zainstalować i cieszyć się godzinami przyjemności płynącymi z najlepszych gier komputerowych, jakie ...

To jest odpowiedź na post użytkownika "Zeus90210" [ post #2342 ]

Zeus90210:
ale to chyba nie o to do końca chodziło w "REWOLUCYJNYM CDPROgramie" żeby użytkownicy sami prosili się o dodanie gier?? Czyż nie?
No jak nie o to chodzi? Przecież dzięki temu to sami użytkownicy ustalają co jest w tym CDProgramie.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Piotrbov" [ post #2344 ]

Piotrbov:
No jak nie o to chodzi? Przecież dzięki temu to sami użytkownicy ustalają co jest w tym CDProgramie.
No chyba nie.... Po beta testach i kilku miesiącach działania nowej lojalki w CDPROgramie miał być udostępniony cały katalog gier dostępnych na GoGu, o ile się nie mylę było to ogłoszone na którejś z konferencji CDPu. Sęk w tym że na początku faktycznie tak było, tyle tylko że nowe pozycje pojawiające się na owym serwisie nie są z miejsca dodawane do CDPROgramu i trzeba się o to upominać i tu jest pies pogrzebany.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Zeus90210" [ post #2345 ]

Zeus90210:

No chyba nie....
Wiem przecież. Nie wyczułeś sarkazmu w moim poście.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Zeus90210" [ post #2345 ]

Zeus90210:
Po beta testach i kilku miesiącach działania nowej lojalki w CDPROgramie miał być udostępniony cały katalog gier dostępnych na GoGu, o ile się nie mylę było to ogłoszone na którejś z konferencji CDPu. Sęk w tym że na początku faktycznie tak było, tyle tylko że nowe pozycje pojawiające się na owym serwisie nie są z miejsca dodawane do CDPROgramu i trzeba się o to upominać i tu jest pies pogrzebany.
Można by przypuszczać, iż to oświadczenie CDP właśnie tyczyło się owego startu CDPROgramu - a więc w tamtym czasie owe stwierdzenie zostało spełnione. A to (w moim zrozumieniu), iż w międzyczasie katalog gier na GoGu się systematycznie rozrasta wcale nie oznacza zobowiązania CDP do udostępniania z miejsca każdego tytułu w CDPROgramie. I nie chodzi mi o jakąkolwiek obronę działań CDP bo i moim zdaniem CDPROgram nie jest optymalny - niestety, praktycznie każdy taki program lojalnościowy na dzień dzisiejszy jest kiepski (z Cenegowską Kompanią Graczy na czele).

To jest odpowiedź na post użytkownika "Piotrbov" [ post #2346 ]

Piotrbov:
Wiem przecież. Nie wyczułeś sarkazmu w moim poście.
Sorki faktycznie nie wyczułem:-) Zwracam honor!

Pomijam jeszcze fakt że przegladarka gier w CDProgramie jest o kant dupy trochę - napisana na kolanie na przerwie obiadowej. Moze jakies wyszukiwanie po dacie dodania lub sortowanie czy coś ?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Evil_Khan" [ post #2349 ]

Evil_Khan:
Pomijam jeszcze fakt że przegladarka gier w CDProgramie jest o kant dupy trochę - napisana na kolanie na przerwie obiadowej. Moze jakies wyszukiwanie po dacie dodania lub sortowanie czy coś ?
CDP-cie przydałoby się :)

Gry są cieniutkie... Nie ma nawet Starcrafta..

Przejrzałem gry na GOG - z wielką chęcią bym pobrał HoM&M5: Bundle, ale jest niedostępna teraz.

Wiecie może, czy dodadzą ją niedługo? Może wspólnie ich poprosimy?:)

@Lisq3
Bez urazy, ale o dystrybucję gier Blizza to raczej trudno...

CDP Y U NO answer or update  

To jest odpowiedź na post użytkownika "darkwind21" [ post #2353 ]

darkwind21:
CDP Y U NO answer or update
spokojnie - to się zmieni, jeszcze z tydzień - 2 ignorancji i gra trafi do CDPROgramu... Prawda CDP?

Przejdź do strony: 1 ... 117 118 (ostatnia)