Forum dyskusyjne: Preorder Aliens vs Predator
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 20.01.2010, 11:28 |
Każdy zamawiający grę na PC w przedsprzedaży otrzyma specjalny kod odblokowujący trzy unikalne modele postaci do wykorzystania w rozgrywkach multiplayer. Każdy gracz będzie mógł się wcielić w następujące postacie: |
|
KinxPL (Paź) 08.02.2010, 21:25 |
Wole film niż gre :) | |
offline |
||
Tux101 (Paź) 10.02.2010, 21:28 |
Vasto - te info o 18 trybach jest nieaktualne ;p będzie 7 trybów | |
offline |
||
Tux101 (Paź) 10.02.2010, 21:28 |
Chyba, że mają zamiar dodać nowe do DLC | |
offline |
||
Vasto_Lorde (Paź) 10.02.2010, 21:57 |
mam nadzieje, że jak dadzą DLC to będzie w nim trochę do pobrania ;] już się nie mogę doczekać ;] na multi się gra zarąbiście ten klimat polowania na innych graczy :D ehhh ;] | |
offline |
||
reaper13 (Paź) 11.02.2010, 10:08 |
Trochę pograłem w to co udostępnili na Steam. Gra jest słabo zbalansowana. Predator jest za silny, obcy za słaby, a marine ma mało broni, które są zbyt silne w niektórych momentach. Najdłużej grałem obcym i ogólnie gra się nim fajnie. Osobiście nie sądzę żeby twórcy lepiej zbalansowali grę, bo przecież się nie da porównać wszystkich ras :P. Dorwałem też klucz do Bety Bad Company 2. Jeżeli lubicie gry multi to poszukajcie kluczy. Jest to o wiele lepsza gra niż AvP. Całkiem inna, ale lepsza pod sieć. |
|
offline |
||
Tux101 (Paź) 11.02.2010, 14:08 |
Lol, ale niektórzy są... dziwni - jeden pisze, że balans doskonały, inny że zły bo Predator za słaby, a ty piszesz że za silny - najlepiej jednak słuchać wyłącznie siebie ;o Eee tam Bad Company... już najadłem się zwykłych strzelanin - AvP będzie czymś innym, nowym, dlatego wielki plus za to. |
|
offline |
||
Vasto_Lorde (Paź) 11.02.2010, 14:39 |
obserwowałem grę niektórych i zauważyłem, że po prostu nie potrafią wykorzystać atutów każdej z ras dlatego mi się dobrze gra zarówno obcym, predziem jak i marins ( najmniej marins bo najbardziej przypomina zwykłą strzelankę ) więc dla mnie gra jest świetna, chodź wiem, że są niedociągnięcia, no ale zainteresowani wiedzą, że to było demo zrobione z wersji na xboxa i to tak na szybko ;] |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||