Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Przerąbana TOPSELLEROWA promocja wyprzedażowa !

Przejdź do strony: 1 ... 4 5 (ostatnia)
Przerąbana TOPSELLEROWA promocja wyprzedażowa ! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Ledwie przebrzmiały echa Gramageddonu, a już przygotowaliśmy kolejną okazję dla łowców niskich cen. Już dziś rusza Przerąbana Top Sellerowa promocja. Ceny wszystkich Top Sellerów zostają przerąbane równo na pół, co oznacza, że mnóstwo świetnych tytułów jak n.p. Medieval 2: Total War czy Gothic 3: Zmierzch bogów od ...

To jest odpowiedź na post użytkownika "kubbbaa" [ post #80 ]

kubbbaa:
czy za wirtualne pięniądze mogę kupić gre ? czy jak je moge wykorzystać ?
Tu masz wszystko wytłumaczone i pięknie podane na tacy.
http://www.cdprojekt.pl/CDPROgram

Możesz poczekać na ES III lub uzbierać CD Punkty i wziąść sobie gry w CD Programie....  
Możesz poczekać na ES III lub uzbierać CD Punkty i wziąść sobie gry w CD Programie....

Mam nadzieję, że będzie ten Efekt Serii III ja już zbieram punkty ;)

Ja też. Z tego powodu kupiłem gierki z tej promocji :D
Zresztą EF II dostałem platynke NWN 2, mam nadzieję, że ją wykorzystam pod koniec roku :)

Tak, będzie Efekt Serii, czyli promocja sprzedaży TopSellera, którego prawie rok wcześniej wyprzedano. Ktoś tu ma kłopoty z logiką...  
A nuż, widelec będą działać.. :P  
(podwójny post)  
W końcu porządna promocja. Dziękuję, skorzystałem :)  
I wyjaśniło się dlaczego mamy przerąbaną promocję otóż zmiana graficzna pudełka i nawałnica nowych tytułów w TopSellerze http://www.cdprojekt.pl/releaseschedule  
Heh.. Trochę lepsze teraz pudełka będą i gierki. Szkoda, że Age Of Empires III nie wchodzi do Topsellera :(  
No może się w końcu skuszę na Gothic 3 (26.03.2010). Po tylu latach może go w końcu dopracowano i będzie można grać :)
A jako fan poprzednich części zagram choćby z ciekawości.

to całkiem fajnie, ale nie widzę tam żadnych nowych ciekawych tytułów, może złota edycja company of heroes

a tak to już wszystko mam albo z obecnego topsellera albo w premierach.

btw mi się nie bardzo podobają te nowe pudełka

a kiedy będziesz ES III ?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #92 ]

keeveek wreszcie Saint's Row-a będziesz miał w topselerze :P Z lekkim poślizgiem, ale...

http://www.cdprojekt.pl/game/2291/Saints_Row_2
Swoją drogą ciekawa okładka :D

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #92 ]

keeveek1:
to całkiem fajnie, ale nie widzę tam żadnych nowych ciekawych tytułów, może złota edycja company of heroes
Jakoś ta nowo-stara seria podejrzanie zorganizowana. Rome: Total War zlepiony w antologię, ale już Gothica z dodatkiem czy Company of Heroes z Tales of Valor nie łaska połączyć. Ostatnie wyduszanie złotówek... A nie, przepraszam, potem jeszcze odpowiednie tytuły czeka Extra Klasyka Dodatek...

Zobaczymy, może w planie wydawniczym jest to tak napisane a wyjdą one wszystkie razem w jednej paczce...  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Matteos" [ post #95 ]

keeveek1:
Jeszcze Test Drive: Unlimited ZE zamiast w PK będzie w TS (niby na jedno wychodzi kupić na promocji oddzielnie grę i dodatek, ale ja jeszcze w żadnym sklepie nie znalazłem jednocześnie obu dostępnych, więc pewnie poczekam na "scalenie").
Matteos:
Jakoś ta nowo-stara seria podejrzanie zorganizowana. Rome: Total War zlepiony w antologię, ale już Gothica z dodatkiem czy Company of Heroes z Tales of Valor nie łaska połączyć. Ostatnie wyduszanie złotówek... A nie, przepraszam, potem jeszcze odpowiednie tytuły czeka Extra Klasyka Dodatek...
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale ja nic dziwnego nie widzę - Rome:TW Antologia jest już w starym Topsellerze (np. w promocji na GOLu), a Gothic 3 spada z Platyny, zaś dodatek chyba debiutuje w reedycji (z wyjątkiem Złotej Edycji, która trudno żeby z SRP129 spadła od razu do 39, więc może pojawi się w Platynie?). Podobnie jak G3:ZE także trójpak CoH ma jeszcze po drodze Platynową Kolekcję do zwiedzenia, a dwupak, jak "podstawka" Gothica 3 po prostu spada z PK...

Gdzie ta promocja ? byłem w Carrefourze i media expert i zadnych gier nie ma , nawet nie słyszeli ze cos takiego jest ? zostałem wyśmiany

Czy wogole jest ta promocja ?

Jest tam gdzie kierownicy zechcieli ja wprowadzić. Szukaj w empikach, w nich są na bank (w każdym) i w serwisach internetowych sprzedających gry od CDP.  
Przejdź do strony: 1 ... 4 5 (ostatnia)