Forum dyskusyjne: Gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów już 5 marca!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 23.02.2010, 15:49 |
Już w marcu, równo z premierą filmu w kinach ukaże się gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów. Gra inspirowana filmem Tima Burtona z udziałem Johnny'ego Deppa, to niesamowita atrakcja dla fanów filmu, ale przede wszystkim dla tych, którzy uwielbiają odkrywać świat przygód i rozwiązywać szalone łamigłówki! Akcja gry rozgrywa się w bajkowej Krainie Czarów, pełnej ... |
|
phoenix_fire (Rycerz) 24.02.2010, 08:49 |
Z opisu wnioskuję, że nie będzie to psychodela podobna do wcześniejszej Alicji... Szkoda :( | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 24.02.2010, 17:16 |
Gry pewnie nie kupię, ale na film (ze względu na Johnny'ego Deppa i technikę 3D) chyba sie wybiorę. Widziałem zajawkę, gdy byłem na Avatarze i zapowiada się obiecująco :) | |
offline |
||
PabloZ_94 (Giermek) 24.02.2010, 22:11 |
To CD Projekt dystrybuuje gry na Wii? Ciekawe, ciekawe. Zastanawiam się, czy gra będzie robiona specjalnie dla dzieci, czy może jednak się wysilą i sprawią, że starszy gracz też takie coś doceni? |
|
offline |
||
lakibl (Paź) 05.12.2010, 15:20 |
Witam Właśnie moje dzieciaki zaczęły grać Dostały grę i już problem Gra fajna Ale nie radzą sobie od początku Rozpoczęła się gra, królik wyszedł do ogrodu Pokonał drobne przeszkody Szuka drogi, wskoczył na kamień Następnie widzi, że należy przejść obok gałęzi Gałąź nie pozwala się przedostać, zabiera im życia Nie radzą sobie wcale? co trzeba poczynić Proszę o pomoc, bo już są zrażone i zasmucone Proszę o info na forum, lub laki@bitserwis.pl Pozdrawiam |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||