Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Znamy już wszystkie nowości w serii Platynowa Kolekcja!

Znamy już wszystkie nowości w serii Platynowa Kolekcja! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Już wkrótce, tzn. 19 i 26 czerwca, odbędą się premiery nowych, rewelacyjnych tytułów w serii Platynowa Kolekcja. Dziś ujawniamy ostatni z tytułów, który szczególnie ucieszy wszystkich fanów  rozgrywki ...

"26 czerwca w sklepach pojawi się Wiedźmin w Platynowej Kolekcji, który wzbogacony został o nowe przygody wydane po raz pierwszy na DVD!" Mam to rozumieć, jako nowe przygody, czy po prostu rozszerzona edycja poszła w platynę?  
W platynowym wydaniu będzie 5 przygód stworzonych przez community. Ale jakie dokładnie, nie wiem.

Większość z nich jest dostępna tutaj: http://www.thewitcher.com/community/pl/adventures/

Możliwym jest, że skuszę się na Wiedźmina. Może nie od razu, gdy wejdzie do Platyny, ale sądzę, że po pewnym czasie zagości na półce.  
Mnie strasznie kuszą te Legendy RPG. Wiadomo może czy to wydanie będzie zawierać jakieś elementy dodatkowe? Co prawda już same tytuły są wystarczającą rekomendacją, jednak sądzę, że nikt by na jakiś sympatyczny bonus nie narzekał. ;)  
A mnie śmieszy Mount & Blade w Platynce. Wiedźmina kupiłem niedawno za 50 zł w Media :).  
Heh Legendy RPG chyba najlepszym tytułem zaraz po Wiedźku w tym napływie nowości do PK.  
Przecież Guilld2 z dodatkiem można kupić za 20 zł a teraz będziemy musieli wydać o 50 złotych więcej.O co biega ?  
Guild2 z dodatkiem w Biedronce po 9 zyli chodzi heh o sory i 99 groszy jeszcze  
Swoją drogą, mam głupie pytanie: czy te gry w Legendach RPG to takie same wydania gier jak z obecnej Extra klasyki? (mam głównie na myśli Planescape, bo moje na płytach CD się zestarzały, a ponoć teraz we wznowieniu są jakieś dodatki umożliwiające normalną grę na panoramicznych monitorach)