Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Nowe DLC - Ranger Pack do Metro 2033 już dostępny!

Nowe DLC - Ranger Pack do Metro 2033 już dostępny! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Już od wczoraj dostępne jest rozszerzenie do jednej z najbardziej klimatycznych gier FPP tej wiosny - Metro 2033.

Ranger Pack wprowadza do gry zupełnie nowe typy broni, nową listę osiągnięć oraz, co najważniejsze, długo oczekiwany przez graczy Tryb Stalkera. Poczuj dreszcz emocji wiedząc, że Twoja broń jest teraz wyjątkowo skuteczna. Korzystaj z niej rozważnie - każdy wystrzał może być ostatnim, gdyż Twoi przeciwnicy również posiadają ...

No darmowe DLC, oby takich więcej!  
mi nie chce się aktualizować :/  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Bragon" [ post #2 ]

Bragon:
Producent opóźnił wydanie o ok. 1 dzień:
http://twitter.com/Metro2033/status/20227236034

DLC daje kilka broni i poziom trudności. Niestety osiągnięcia ograniczają się do x-boxa. Metro 2033 zostaje na półce ... a szkoda.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Revvan" [ post #4 ]

Revvan:
DLC daje kilka broni i poziom trudności. Niestety osiągnięcia ograniczają się do x-boxa. Metro 2033 zostaje na półce ... a szkoda.
Chciałeś grać tylko dla głupich aczików?
:D Jakoś nie rozumiem tego, ale OK.
Ja tam gram dla własnej przyjemności, a nie rankingów.

G_S_PattoN thx za info  

To jest odpowiedź na post użytkownika "G_S_PattoN" [ post #5 ]

G_S_PattoN:
Revvan:
Chciałeś grać tylko dla głupich aczików?
:D Jakoś nie rozumiem tego, ale OK.
Ja tam gram dla własnej przyjemności, a nie rankingów.
Jeśli z gry wydobyłem to co miała do zaoferowania to po co grać dalej?

Poza tym nie wiem co jest złego w achivement huntingu ale rozumiem że dla Ciebie jest głupotą.

Czy ktoś wie gdzie ta aktualizacja na Steam? Do tej pory żadnej aktualizacji nie ma.  
coś mi mówi że w najbliższym czasie nie będzie  
fallout3 jest lepszy  

To jest odpowiedź na post użytkownika "rammi" [ post #9 ]

rammi:
Czy ktoś wie gdzie ta aktualizacja na Steam? Do tej pory żadnej aktualizacji nie ma.
Na Twitterze Metro 2033 napisali, że cały czas wojują.
Robili to DLC przez kilka miechów i na końcu wyszło, że nie działa :D

ma ktoś informacje, kiedy ta gra stanieje ciutkę? tak do 49,90 PLN byłoby już akceptowalne za z tego co słyszałem jakieś 10 godzin rozgrywki, a korci mnie coraz bardziej, zwłaszcza że nic w moim guście się od 2 miesięcy nie pojawiło, żeby zagrać i zobaczyć czym się od książki różni :)