Forum dyskusyjne: Nowy trailer do gry Arcania: Gothic 4 ? wgniata w fotel!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 20.08.2010, 16:01 |
Gemscom to mekka dla wszystkich graczy z Europy. Firmy wprost prześcigają się w niespodziankach przygotowanych dla rzeszy fanów. Wielbiciele Gothica chylą czoła - najnowszy trailer, który wczoraj został zaprezentowany w Kolonii prezentuje się znakomicie! Jowood i Spellbaund stanęli na wysokości zadania - dynamiczna walka, spektakularne efekty i zapierające dech widoki.
|
|
Ice-1977 (Paź) 20.08.2010, 19:43 |
Nie jestem rozczarowany,wiedziałem że tak będzie,robili tą grę od dawna i liczę że było warto czekać.P; | |
offline |
||
keeveek1 (Baron) 20.08.2010, 23:50 |
To super, ale gameplay już się tak fantastycznie nie prezentuje. | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 21.08.2010, 09:56 |
Mnie jakoś nie wgniótł.... |
|
offline |
||
Nikodem95 (Lord) 21.08.2010, 10:16 |
Nie wgniata w fotel ,ale jest na prawdę bardzo OK :) | |
offline |
||
figat5 (Paź) 21.08.2010, 11:28 |
Od roku czekałem na premiere, a przez ten filmik coraz bardziej nie mogę się doczekać. Ogólnie filmik fajny.:-D | |
offline |
||
NietypowY (Paź) 21.08.2010, 17:00 |
Wow ! | |
offline |
||
boss363 (Paź) 21.08.2010, 17:05 |
widzialem dziesiątki podobnych filmików o gothic4. | |
offline |
||
PanKiller98 (Paź) 22.08.2010, 12:42 |
naprawde jestem pod wrazeniem | |
offline |
||
sebogothic (Paź) 23.08.2010, 13:30 |
Już sam gameplay nie prezentuje się najlepiej. I o ile efektom pogodowym, oświetleniu czy efektom czarów niemożna nic zarzucić to już walce bronią tak. Jak Bezimienny walczy z Diegiem na jednym z gameplayów, to Diego gdy otrzyma cios przesuwa się do tyłu jak po wypastowanej podłodze. Albo jak bohater walczy z orkami to orkowie z 3 sekundy trzymają broń w powietrzu zanim uderzą. A zanim uderzą to bohater przeturla się w bok a orkowie i tak walą w to miejsce gdzie bohater stał mimo, iż jest to bezcelowe. Podobnie do orków walczą gobliny. I może walka jest dynamiczna, ponieważ można szybko zmieniać rodzaje broni tak, że w jednej chwili walczymy mieczem, możemy się przeturlać i zmienić miecz na kulę ognia. Natomiast nie jest efektowna, bo postacie w większości nie trafiają w przeciwnika i jest bardzo chaotyczna. Może nieco chaotycznie to opisałem, ale trzeba samemu zobaczyć żeby zrozumieć co jest nie tak. Nie podoba mi się też to, że nie ma nauczycieli i bohater sam wszystkiego się uczy. |
|
offline |
||
slaveq (Lord) 23.08.2010, 15:00 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "sebogothic" [ post #9 ] dokladnie moge sie podpisac pod tym co napisales. niby chcieli zrobic wyjatkowa walke w gothicu, a tak naprawde to im nie wyszlo. |
|
offline |
||
Owca989 (Paź) 26.08.2010, 12:03 |
Gothic jak to Gothic zawsze go będę wielbił bez względu jaka jest grafika czy inne bzdety :D Już nie mogę się doczekać kiedy go zakupie :)) | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 27.08.2010, 09:37 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "sebogothic" [ post #9 ] Daj link do tego filmiku, jak masz. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||