Forum dyskusyjne: Rzeczpospolita: Wirtualne Hity z Polski!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 09.09.2010, 14:37 |
W jednym z ostatnich wydań Rzeczpospolitej ukazał się bardzo ciekawy artykuł pt. „Wirtualne hity z Polski". Dariusz Wolak niezwykle barwnie opisuje targi w Kolonii oraz obecną sytuację i trendy panujące na globalnym rynku gier PC i konsol. Z artykułu, oprócz informacji na temat najnowszych, polskich hitów, ... |
|
michael798 (Lord) 09.09.2010, 14:50 |
Szacun CDP oraz CDPR oby tak dalej choć muszę przyznać, że pudełka bluray to chybiony krok w stronę postępu:] | |
offline |
||
Patryk_R1 (Paź) 09.09.2010, 14:57 |
Nie dziwi mnie to. Na gamescomie był prawdziwy "wysyp" polskich gier i mam tylko nadzieję, że w przyszłości będzie jeszcze lepiej. | |
offline |
||
BluesBoy (Paź) 14.09.2010, 08:49 |
Szkoda, że polscy producenci gier po macoszemu traktują wersje konsolowe. Mam nadzieję, że Wiesiek wyjdzie na konsole też i sprzeda się w nakładzie 3 mln a nie jednego. | |
offline |
||
WebSter23 (Giermek) 16.09.2010, 11:48 |
Bardzo ciekawy bo promuje waszego Wiedźminka? Heh... | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 16.09.2010, 12:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "WebSter23" [ post #4 ] WebSter23: Co się czepiasz? Przecież to jasne, że nagłośnią każdy artykuł opisujący Weśka i ja nie mam im tego a złe. To jest promocja gry.Bardzo ciekawy bo promuje waszego Wiedźminka? Heh... A ja życzę Wiedźminowi aby się sprzedał w 10 mln egzemplarzy i żeby polscy twórcy gier zostali w końcu należycie docenieni w growym szerokim świecie. |
|
offline |
||
mambo (Paź) 16.09.2010, 22:53 |
CDP jak dla mnie to jesteście Panowie megabossami polskiego rynku gier. Kupuję bardzo dużo gier od 12 lat i przyznam, że gdyby nie CDP to na półkach sklepowych było by cieniutko. Ale dość miodu, teraz troszkę z innej beczki (tej z dziekciem :) Dzisiaj gazeta giełdy Parkiet również o Was napisała i to bardzo niepochlebnie. O właścicielach CD Projekt wręcz jak o oszustach ? O co w tym chodzi Panowie? Psują Wam cały wizerunek :/ | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 17.09.2010, 08:29 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "mambo" [ post #6 ] mambo: A mógłbyś przybliżyć problem? Bo nie czytuję tej gazety.O właścicielach CD Projekt wręcz jak o oszustach ? O co w tym chodzi Panowie? Psują Wam cały wizerunek :/ |
|
offline |
||
michael798 (Lord) 17.09.2010, 17:27 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #5 ] Abi_Dalzim: Popieram choć osobiście ja uważam że sprzedaż na luzie przekroczy 2-3 mln, a milion osiągnie już w przedsprzedaży.
WebSter23: Co się czepiasz? Przecież to jasne, że nagłośnią każdy artykuł opisujący Weśka i ja nie mam im tego a złe. To jest promocja gry.Bardzo ciekawy bo promuje waszego Wiedźminka? Heh... A ja życzę Wiedźminowi aby się sprzedał w 10 mln egzemplarzy i żeby polscy twórcy gier zostali w końcu należycie docenieni w growym szerokim świecie. |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 17.09.2010, 18:23 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #8 ] parkourmichael798: Oby, oby, choć to musiałby być niesamowicie grywalny tytuł, aby (oprócz zagorzałych fanów Sapkowskiego i pierwszej części Wieśka) kupiły go osoby dotychczas niezainteresowane grą.
Popieram choć osobiście ja uważam że sprzedaż na luzie przekroczy 2-3 mln, a milion osiągnie już w przedsprzedaży. |
|
offline |
||
mambo (Paź) 17.09.2010, 23:30 |
Czytam codziennie wydanie papierowe Parkietu ale udało mi się też odszukać na stronie gazety ten artykuł. Komentarz pod nim jest przykry bo właściwie zawsze CDP był wzorem do naśladowania w biznesie. http://www.parkiet.com/artykul/7,968880_Optimus...row--.html |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||