Forum dyskusyjne: Wielki Konkurs - Zabierz Wiedźmina pod strzechę!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 22.06.2009, 17:58 |
CD Projekt z przyjemnością informuje, że 26 czerwca do serii Platynowa Kolekcja trafi gra Wiedźmin Edycja Rozszerzona w specjalnym wydaniu, wzbogaconym o wiele dodatków ... |
|
Eguroll (Paź) 22.06.2009, 20:58 |
Kurczę, gdybym nie miał Wiedźmina to z pewnością skusiłbym się na zakup ;) | |
offline |
||
skalpel (Paź) 22.06.2009, 21:16 |
tym bardziej że kupiłem niedawno rozszeżenie | |
offline |
||
Stfforex (Rycerz) 22.06.2009, 23:15 |
Kolejne wydanie Wieśka?:) To będzie chyba najdłużej sprzedawana gra w naszym kraju z największą ilością wydań:) | |
offline |
||
Furr (Rycerz) 23.06.2009, 00:03 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #3 ] Stfforex: Jeśli dzięki temu CDP będzie miało większe zyski, to chyba nic złego :). Ci, którzy mieli kupić, już kupili, a część osób, które spiraciła może teraz da się przekonać :).
Kolejne wydanie Wieśka?:) To będzie chyba najdłużej sprzedawana gra w naszym kraju z największą ilością wydań:) |
|
offline |
||
Stfforex (Rycerz) 23.06.2009, 00:35 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Furr" [ post #4 ] Furr: Ależ ja się nie czepiam:) To raczej takie stwierdzenie z uśmiechem;-)[q=Stfforex] Jeśli dzięki temu CDP będzie miało większe zyski, to chyba nic złego :). Choć takim promowaniem "na siłę" można mieć w pewnym momencie efekt odwrotny. Bo jednak co za dużo to niezdrowo. |
|
offline |
||
MrSmok (Paź) 23.06.2009, 01:08 |
Jeden z ciekawszych konkursów związanych z Wiedźminem. Gdybym nie miał to z pewnością zakupiłbym teraz, zwłaszcza że jestem z Łodzi. Kurcze, tyle razy przechodziłem obok figury Geralta i nigdy nawet nie pomyślałem, że mógłbym ją mieć. |
|
offline |
||
Stfforex (Rycerz) 23.06.2009, 02:17 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "MrSmok" [ post #6 ] MrSmok: Pytanie po co komu taka figura w pokoju?:) Chyba że jako wieszak, Ale ma taką pozę że nie wiele można na nim zawiesić :P
Kurcze, tyle razy przechodziłem obok figury Geralta i nigdy nawet nie pomyślałem, że mógłbym ją mieć. |
|
offline |
||
Akadan (Paź) 23.06.2009, 09:08 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #7 ] Stfforex: Pomyśl jaką cenę osiągnęłaby na Allegro. Podaż zerowa, a popyt ogromny :>. Pytanie po co komu taka figura w pokoju?:) Chyba że jako wieszak, Ale ma taką pozę że nie wiele można na nim zawiesić :P Niemniej ja swój egzemplarz posiadam, kupiłem go kilka tygodni temu i wcale nie żałuję, że nie poczekałem na PK :). |
|
offline |
||
Adamzzz (Paź) 23.06.2009, 09:10 |
Ciekawy konkurs, jeszcze ciekawszy jest sposób w jaki osoba, która wygra tę figurę weźmie ją do domu :>. | |
offline |
||
ww3pl Moderator (Rycerz) 23.06.2009, 10:29 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Adamzzz" [ post #9 ] Adamzzz: Poprowadzi ją za rączkę do domu, to chyba oczywiste? Ciekawy konkurs, jeszcze ciekawszy jest sposób w jaki osoba, która wygra tę figurę weźmie ją do domu :>. To przecież figura Wieśka. Geralta. Niezwykły luksus. Chyba nie spodziewasz się, że nie umie chodzić i rozmawiać? |
|
offline |
||
Konjad (Paź) 23.06.2009, 10:33 |
Ale nie ma miecza, który mógłby przydać się w praktyce :( | |
offline |
||
Bajta2 (Paź) 23.06.2009, 10:35 |
Postawić Geralta przy bramie do domu. Nikt nie wejdzie :P | |
offline |
||
Hurin_m (Paź) 23.06.2009, 11:31 |
tak, hehe, olbrzymi wiedźminek :P, jak dla mnie za wiele do zrobienia a figura nie potrzebna mi do niczego, a grę kupię ;) | |
offline |
||
Robhaal (Rycerz) 23.06.2009, 11:32 |
A ja będę narzekał - widziałem tą (chyba dokładnie taką samą) figurkę Geralta w Łódzkim Electro Worldzie i mi się nie spodobała - imho była po prostu brzydka :P Podkreślam: moim zdaniem. | |
offline |
||
SSj2 (Paź) 23.06.2009, 15:47 |
Geralta, czy teściowej Geralta po elixirach? ;> | |
offline |
||
Vectivus (Paź) 24.06.2009, 01:19 |
Troszkę to bezczelne ze strony CDP że tylko "nowi" mają szansę wygrać... ja mam wieśka od dnia premiery, a za Update nalatałem się jak głupi, w końcu koleś z gram.pl mi załatwił... a tu nowy siup :( | |
offline |
||
kraken15 (Paź) 24.06.2009, 12:34 |
Ja kupiłem, wieśka w dniu premiery a update chyba pół roku później...a oni w sposób troche głupi, dają wygrać tylko nowym. | |
offline |
||
gliniarz7 (Paź) 09.04.2010, 20:06 |
czy to jest po polsku | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 09.04.2010, 20:20 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "gliniarz7" [ post #18 ] gliniarz7: Archeologia to bardzo fajna dziedzina nauki, nie? ;)czy to jest po polsku A wracając do pytania to tak, Wiedźmin jest po polsku. Wiedźmin 2 też będzie po polsku. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||