Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wielki Konkurs - Zabierz Wiedźmina pod strzechę!

Wielki Konkurs - Zabierz Wiedźmina pod strzechę! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt z przyjemnością informuje, że 26 czerwca do serii Platynowa Kolekcja trafi gra Wiedźmin Edycja Rozszerzona w specjalnym wydaniu, wzbogaconym o wiele dodatków ...

Kurczę, gdybym nie miał Wiedźmina to z pewnością skusiłbym się na zakup ;)  
tym bardziej że kupiłem niedawno rozszeżenie  
Kolejne wydanie Wieśka?:) To będzie chyba najdłużej sprzedawana gra w naszym kraju z największą ilością wydań:)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #3 ]

Stfforex:
Kolejne wydanie Wieśka?:) To będzie chyba najdłużej sprzedawana gra w naszym kraju z największą ilością wydań:)
Jeśli dzięki temu CDP będzie miało większe zyski, to chyba nic złego :). Ci, którzy mieli kupić, już kupili, a część osób, które spiraciła może teraz da się przekonać :).

To jest odpowiedź na post użytkownika "Furr" [ post #4 ]

Furr:
[q=Stfforex]
Jeśli dzięki temu CDP będzie miało większe zyski, to chyba nic złego :).
Ależ ja się nie czepiam:) To raczej takie stwierdzenie z uśmiechem;-)
Choć takim promowaniem "na siłę" można mieć w pewnym momencie efekt odwrotny. Bo jednak co za dużo to niezdrowo.

Jeden z ciekawszych konkursów związanych z Wiedźminem. Gdybym nie miał to z pewnością zakupiłbym teraz, zwłaszcza że jestem z Łodzi.
Kurcze, tyle razy przechodziłem obok figury Geralta i nigdy nawet nie pomyślałem, że mógłbym ją mieć.

To jest odpowiedź na post użytkownika "MrSmok" [ post #6 ]

MrSmok:

Kurcze, tyle razy przechodziłem obok figury Geralta i nigdy nawet nie pomyślałem, że mógłbym ją mieć.
Pytanie po co komu taka figura w pokoju?:) Chyba że jako wieszak, Ale ma taką pozę że nie wiele można na nim zawiesić :P

To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #7 ]

Stfforex:
Pytanie po co komu taka figura w pokoju?:) Chyba że jako wieszak, Ale ma taką pozę że nie wiele można na nim zawiesić :P
Pomyśl jaką cenę osiągnęłaby na Allegro. Podaż zerowa, a popyt ogromny :>.
Niemniej ja swój egzemplarz posiadam, kupiłem go kilka tygodni temu i wcale nie żałuję, że nie poczekałem na PK :).

Ciekawy konkurs, jeszcze ciekawszy jest sposób w jaki osoba, która wygra tę figurę weźmie ją do domu :>.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Adamzzz" [ post #9 ]

Adamzzz:
Ciekawy konkurs, jeszcze ciekawszy jest sposób w jaki osoba, która wygra tę figurę weźmie ją do domu :>.
Poprowadzi ją za rączkę do domu, to chyba oczywiste?
To przecież figura Wieśka. Geralta. Niezwykły luksus.
Chyba nie spodziewasz się, że nie umie chodzić i rozmawiać?

Ale nie ma miecza, który mógłby przydać się w praktyce :(  
Postawić Geralta przy bramie do domu. Nikt nie wejdzie :P  
tak, hehe, olbrzymi wiedźminek :P, jak dla mnie za wiele do zrobienia a figura nie potrzebna mi do niczego, a grę kupię ;)  
A ja będę narzekał - widziałem tą (chyba dokładnie taką samą) figurkę Geralta w Łódzkim Electro Worldzie i mi się nie spodobała - imho była po prostu brzydka :P Podkreślam: moim zdaniem.  
Geralta, czy teściowej Geralta po elixirach? ;>  
Troszkę to bezczelne ze strony CDP że tylko "nowi" mają szansę wygrać... ja mam wieśka od dnia premiery, a za Update nalatałem się jak głupi, w końcu koleś z gram.pl mi załatwił... a tu nowy siup :(  
Ja kupiłem, wieśka w dniu premiery a update chyba pół roku później...a oni w sposób troche głupi, dają wygrać tylko nowym.  
czy to jest po polsku  

To jest odpowiedź na post użytkownika "gliniarz7" [ post #18 ]

gliniarz7:
czy to jest po polsku
Archeologia to bardzo fajna dziedzina nauki, nie? ;)

A wracając do pytania to tak, Wiedźmin jest po polsku. Wiedźmin 2 też będzie po polsku.