Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 ? niespodzianka dla nabywców Edycji Kolekcjonerskiej!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 07.04.2011, 10:57 |
Na wszystkich nabywców Edycji ... |
|
Wojman Moderator (Giermek) 10.04.2011, 02:12 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #6 ] parkourmichael798: Nie. To jest zupelnie inny poradnik i na dodatek taki przewodnik po grze. W EK i EP bedzie zupelnie inny poradnik.Mam pytanie do kogoś z CDP bądź CDPR: Czy ten poradnik będzie w EK w sklepie gram.pl? http://www.gram.pl/sk6_8QPfHei3_Oficjalny_porad...rolow.html Bo niby pisze w składzie "Przewodnik: Poradnik do gry, przeznaczony zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych graczy." |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 10.04.2011, 10:39 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Wojman" [ post #21 ] Wojman: Możesz podać trochę więcej info o nim (objętość, jakość, itp.)?
parkourmichael798: W EK i EP bedzie zupelnie inny poradnik.Mam pytanie do kogoś z CDP bądź CDPR: Czy ten poradnik będzie w EK w sklepie gram.pl? http://www.gram.pl/sk6_8QPfHei3_Oficjalny_porad...rolow.html Bo niby pisze w składzie "Przewodnik: Poradnik do gry, przeznaczony zarówno dla początkujących, jak i zaawansowanych graczy." |
|
online |
||
Wojman Moderator (Giermek) 11.04.2011, 03:07 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #22 ] parkourmichael798: Mowisz o tym poradniku z EK i EP? To niestety nie znam odpowiedzi na pytania. :(
[ Możesz podać trochę więcej info o nim (objętość, jakość, itp.)? |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 11.04.2011, 16:28 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Wojman" [ post #23 ] Wojman: Tak..., i tak dzięki za chęci:]
parkourmichael798: Mowisz o tym poradniku z EK i EP? [ Możesz podać trochę więcej info o nim (objętość, jakość, itp.)? |
|
online |
||
M1ly CD Projekt 11.04.2011, 19:59 |
Edycja Kolekcjonerska Wiedźmina 2 zawiera poradnik, stworzony przez twórców gry, czyli CD Projekt RED. Ten przygotowywany przez ludzi z wydawnictwa Ringier Axel Springer Polska jest niezależnym projektem, który powstał w ścisłej współpracy z CD Projekt RED. Jak porównacie oba poradniki to zobaczycie różnice w podejściu autorów i dostrzeżecie drobne smaczki, które tą różnicę uwypuklają. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie i zaraz na nie odpowiem! | |
offline |
||
michael798 (Baron) 11.04.2011, 21:29 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "M1ly" [ post #25 ] M1ly: Jaka jest objętość tego poradnika? I jaka jakość (wymiary, oprawa, itp.)?
Edycja Kolekcjonerska Wiedźmina 2 zawiera poradnik, stworzony przez twórców gry, czyli CD Projekt RED. Ten przygotowywany przez ludzi z wydawnictwa Ringier Axel Springer Polska jest niezależnym projektem, który powstał w ścisłej współpracy z CD Projekt RED. Jak porównacie oba poradniki to zobaczycie różnice w podejściu autorów i dostrzeżecie drobne smaczki, które tą różnicę uwypuklają. Jeśli macie jakieś pytania to piszcie i zaraz na nie odpowiem! |
|
online |
||
Heartbreaker (Lord) 11.04.2011, 22:01 |
Pytanie raczej dotyczy poradnika CDP RED, bo poradnik Ringier Springer (fajny rym, swoją drogą) ma dane podane na stronie sklepu gram. # Format: 19,9 x 27,7 cm (znaczy się, że będzie duży) # Liczba stron: 144 + mapa # Okładka: twarda A co do tego poradnika, to ja się zastanawiam, czy dam radę wsadzić go do EK Wiedźmina 2. Ot tak, bo w końcu co dwa poradniki, to nie jeden :) Tym samym gra plus poradnik oraz kasa za pośrednictwo wyniesie mnie około 270 zł... Heh, jakoś to będzie :) |
|
offline |
||
Heartbreaker (Lord) 11.04.2011, 23:02 |
Dobra, jeszcze o tym poradniku. Czy prawdą jest, że jak zgłoszę się do działu obsługi klienta, to mogą do mojego zamówienie EK dodać ten poradnik, bym nie płacił więcej? | |
offline |
||
M1ly CD Projekt 12.04.2011, 09:11 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #28 ] Heartbreaker: To pytanie powinno zostać zadane pracownikom gram.pl :)
Dobra, jeszcze o tym poradniku. Czy prawdą jest, że jak zgłoszę się do działu obsługi klienta, to mogą do mojego zamówienie EK dodać ten poradnik, bym nie płacił więcej? |
|
offline |
||
Wojman Moderator (Giermek) 12.04.2011, 21:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #28 ] Heartbreaker: Tak, jesli skontaktujesz sie z DOK i poprosisz o dodanie poradnika do swojego zamowienia na gre Wiedzmin 2 to zostanie on dodany. Dodatkowa korzyscia jest to, ze w ten sposob za calosc zaplacisz 10 PLN mniej niz gdybys osobno zamawial gre i poradnik, wiec warto sie skontaktowac z DOKiem.
Dobra, jeszcze o tym poradniku. Czy prawdą jest, że jak zgłoszę się do działu obsługi klienta, to mogą do mojego zamówienie EK dodać ten poradnik, bym nie płacił więcej? |
|
offline |
||
M1ly CD Projekt 15.04.2011, 23:43 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #27 ] Heartbreaker: Hej, widzę pojawiło się sporo pytań o poradniki do Wiedźmina 2. Już piszę jak to wygląda. Już w Edycji Premium Wiedźmina 2 znajduje się blisko 100 stronicowy poradnik do gry stworzony przez pracowników CD Projekt RED. Poradnik ma miękką oprawę i wydrukowany jest na wysokiej jakości kredowym papierze. Chciałem podkreślić, że poradnik jest bardzo szczegółowy i zawiera kompletny opis przejścia gry. Pytanie raczej dotyczy poradnika CDP RED, bo poradnik Ringier Springer (fajny rym, swoją drogą) ma dane podane na stronie sklepu gram. # Format: 19,9 x 27,7 cm (znaczy się, że będzie duży) # Liczba stron: 144 + mapa # Okładka: twarda A co do tego poradnika, to ja się zastanawiam, czy dam radę wsadzić go do EK Wiedźmina 2. Ot tak, bo w końcu co dwa poradniki, to nie jeden :) Tym samym gra plus poradnik oraz kasa za pośrednictwo wyniesie mnie około 270 zł... Heh, jakoś to będzie :) |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 16.04.2011, 08:45 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "M1ly" [ post #31 ] M1ly: W kolekcjonerce będzie ten sam?
Hej, widzę pojawiło się sporo pytań o poradniki do Wiedźmina 2. Już piszę jak to wygląda. Już w Edycji Premium Wiedźmina 2 znajduje się blisko 100 stronicowy poradnik do gry stworzony przez pracowników CD Projekt RED. Poradnik ma miękką oprawę i wydrukowany jest na wysokiej jakości kredowym papierze. Chciałem podkreślić, że poradnik jest bardzo szczegółowy i zawiera kompletny opis przejścia gry. |
|
online |
||
Abi_Dalzim (Lord) 16.04.2011, 18:32 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "M1ly" [ post #31 ] M1ly: A nie lepiej by było nie dawać żadnego poradnika? Wtedy gra jest bardziej "żywotna", bo trzeba do wszystkiego dochodzić samemu, szuka się własnych rozwiązań, a nie korzysta się z tych podanych na tacy. A jak się nie wie czegoś to forum ożywa :)Chciałem podkreślić, że poradnik jest bardzo szczegółowy i zawiera kompletny opis przejścia gry. Pamiętam czasy jak internet był rzadkością i nawet na pomoc z forum człowiek nie mógł liczyć. Ach te wspaniałe godziny spędzone na odkrywaniu tajemnic Tormenta :D |
|
offline |
||
boss363 (Lord) 16.04.2011, 21:47 |
Ja przy grach często sięgam do poradnika.. Masz rację, bez poradnika może i gra stawała się ciekawsza, ale w kilku momentach gracz potrafi się poważnie załamać przy takim Tomb Raider . | |
offline |
||
TwardkiSlovian (Baron) 16.04.2011, 22:27 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #33 ] Abi_Dalzim: No wlasnie troche nie rozumiem podejscia. Poradniki oczywiscie zawieraja tez solucje ale te co ja przegladalem glownie dokladnie opisywaly jak gre wymasterowac na 100%. M1ly: A nie lepiej by było nie dawać żadnego poradnika? Wtedy gra jest bardziej "żywotna", bo trzeba do wszystkiego dochodzić samemu, szuka się własnych rozwiązań, a nie korzysta się z tych podanych na tacy. A jak się nie wie czegoś to forum ożywa :)Chciałem podkreślić, że poradnik jest bardzo szczegółowy i zawiera kompletny opis przejścia gry. Pamiętam czasy jak internet był rzadkością i nawet na pomoc z forum człowiek nie mógł liczyć. Ach te wspaniałe godziny spędzone na odkrywaniu tajemnic Tormenta :D Natomiast sama solucja wydaje sie troche zbedna. Tak i tak bedzie wysyp na gamefaqsach itp.. |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 17.04.2011, 09:58 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "TwardkiSlovian" [ post #35 ] TwardkiSlovian: To zależy - za 3-4 razem jak się gra, to nie ma, w sumie różnicy, czy z solucją, czy bez, w każdym razie ja lubię mieć jak najwięcej rzeczy w pudełku:]
Natomiast sama solucja wydaje sie troche zbedna. |
|
online |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||