Forum dyskusyjne: Przekaż swoim przyjaciołom, by wrócili do Hyborii!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 09.07.2009, 11:39 |
Jako, że ostatnimi czasy w świecie Age of Conan zaszło wiele zmian, nie może być lepszej chwili na to, by powrócić po dłuższej przerwie do Hyborii i zobaczyć je na własne oczy. Właśnie udostępniliśmy ograniczoną ofertę powrotu do Age of Conan bez żadnych zobowiązań. Masz możliwość reaktywacji swojego konta i powrotu do Hyborii na 14 darmowych dni! Oferta trwa do 22/07/09. Przekaż te informacje swoim ... |
|
Kufelk (Paź) 09.07.2009, 23:31 |
Jak mam reaktywować konto na te darmowe dni? Cały czas domagają się płatnej reaktywacji, a opcji darmowego powrotu do gry nie widzę. | |
offline |
||
G_S_PattoN (Paź) 09.07.2009, 23:53 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Kufelk" [ post #1 ] Kufelk: Tak jak jest napisane w newsie:Jak mam reaktywować konto na te darmowe dni? Cały czas domagają się płatnej reaktywacji, a opcji darmowego powrotu do gry nie widzę. Wchodzisz tu: http://vivioworld.com/preview/aoceihprv/#/pl/home/ I po prawej stronie masz Reaktywuj Tutaj => tam podajesz namiary na konto i się reaktywuje :-) |
|
offline |
||
Budo (Giermek) 10.07.2009, 08:26 |
Przekaż przyjaciołom, by wrócili do Hyborii, bo cdp jest w plecy! :> |
|
offline |
||
Meghan_mph (Giermek) 10.07.2009, 08:57 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Budo" [ post #3 ] Budo: Zwłaszcza ci niemieccy i hiszpańscy gracze pójdą CDP w brzuch :D
Przekaż przyjaciołom, by wrócili do Hyborii, bo cdp jest w plecy! :> |
|
offline |
||
Kufelk (Paź) 10.07.2009, 11:16 |
Tak też robiłem, podaje login i hasło i mam informację Twoje konto jest obecnie anulowane i czas gry wygasł. Aby kontynuować przygodę, REAKTYWUJ SWOJE KONTO. No to klikam na reaktywuj i mogę to zrobić jedynie przez kartę kredytową czy pay by cach, a gdzie ta darmowa opcja? | |
offline |
||
Lutador (Giermek) 10.07.2009, 12:55 |
sprawdźcie wpis: http://forums-eu.ageofconan.com/showpost.php?s=...ostcount=7 Dodatkowo przekazaliśmy sprawę do FunComu, w celu wyjaśnienia problemów, o których piszecie. Jak tylko dostaniemy odpowiedź - zamieścimy informację. |
|
offline |
||
Stfforex (Rycerz) 10.07.2009, 23:17 |
Hah nawet dostałem maila od funcomu by wróci do gry:) No way! Ja do tej gry już nie wrócę. Zresztą ja nie mam polskiej wersji więc problemów nie mam jakbym chciał wykorzystać darmowe dni:P |
|
offline |
||
Tomciooo (Paź) 11.07.2009, 20:44 |
hmmm a to wystarczy być zalogowanym na cdp czy na tamtej stronie ?? | |
offline |
||
Scerious (Paź) 13.07.2009, 22:20 |
Moim zdaniem ten cały Age of Conan to kolejny shit , nędzna podróba innych gier tego typu... mój kolega grał przez miesiąc i mówił że na każdym kroku bugi ... Ja nie oceniam , ponieważ nie gralem ale moim zdaniem , jest kiepska ... |
|
offline |
||
walgierz (Rycerz) 13.07.2009, 22:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Scerious" [ post #9 ] Scerious: Hehehe.Ja nie oceniam , ponieważ nie gralem ale moim zdaniem , jest kiepska ... Ja nie odpowiadam na Twojego posta, tylko napisałem odpowiedź :D |
|
offline |
||
Meghan_mph (Giermek) 14.07.2009, 08:59 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Scerious" [ post #9 ] Scerious: Strasznie podoba mi się Twój post i tym bardziej podoba mi się AoC - bywają kretyni na globalu, ale jest ich zdecydowanie mniej, niż w jakiejkolwiek innej grze, w którą grałam. I to dobrze, że takim jak Ty się nie podoba, nie przychodzą i nie psują zabawy innym.
Moim zdaniem ten cały Age of Conan to kolejny shit , nędzna podróba innych gier tego typu... mój kolega grał przez miesiąc i mówił że na każdym kroku bugi ... Ja nie oceniam , ponieważ nie gralem ale moim zdaniem , jest kiepska ... |
|
offline |
||
Vantor (Paź) 14.07.2009, 10:55 |
W Age of Conan gram od marca z krótkimi przerwami i gra zmieniła się bardzo ale na plus. Gra powinna zostać wydana w takiej formie jak jest dzisiaj ale Funcom się pośpieszył i wydał gre niedopracowaną i przez to stracił wielu graczy.Scerious najpierw trzeba zagrać żeby oceniać.Możesz napisać jakich gier nedzną podróbą jest AoC jeśli jesteś tak obeznany z tematem. | |
offline |
||
Jsatrzab (Paź) 14.07.2009, 19:43 |
AoC posiada naprawdę dobre PvE i całkiem dobrą fabułę którą nie powstydził by się nawet normalny eRPeG. Każda gra MMO ma bugi w początkowych etapach i nigdy się tego nie zmieni. AoC miał trudny start był bardzo niedopracowany ale po zmianie Game Directora który wydawał łatkę za łatką które w praktyce więcej psuły niż naprawiały, gra poszła w dobrym kierunku. Teraz aktualizacje wychodzą na zasadzie dużych patchów co kilkanaście tygodni i mniejszych łatek w miarę potrzeb, które poprawiają ewentualne błędy i udoskonalają balans postaci, który jest największą chorobą wszystkich gier MMO. Aktualnie jedynym problemem AoCa biorąc pod uwagę polskie serwery jest otwarcie Two Eagles bo w Polsce jest za mało graczy AoC żeby zapełnić w przyzwoitym stopniu dwa serwery przez co i Rothat i 2E będą "słabe". |
|
offline |
||
Magikk79 (Paź) 31.07.2009, 09:43 |
nie chodzi o niedopracowanie ale o nudy po osiagnieciu 80 levelu...to najwieksza bolaczka conana | |
offline |
||
karol0731 (Paź) 01.08.2009, 08:56 |
nie grałem w AoC i niestety nie zamierzam..choć wiem że jest warto | |
offline |
||
kawam (Paź) 03.08.2009, 13:13 |
Ja z chęcią w to bym pograł. Ponieważ znajomi mnie namawiają jak również screeny są bardzo przekonujące.. Ale Abonament do płacenia jeszcze jeden to już za dużo na moją kieszeń. | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||