Forum dyskusyjne: Już jutro premiera sześciu nowych gier z serii TOPSELLER!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 23.07.2009, 16:10 |
CD Projekt z przyjemnością informuje, że już jutro w sprzedaży dostępnych będzie sześć nowych, doskonałych gier z serii TOPSELLER. Wśród najnowszych tytułów, każdy miłośnik wirtualnej rozrywki znajdzie coś dla siebie. Nowości w serii to: |
|
KrzysztofMarek (Rycerz) 02.08.2009, 14:56 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #20 ] Stfforex: Konkurencja, konkurencją ale przypomnę Ci, że i Herkules d**a, kiedy ludzi kupa ;-P. No cóż, nie mogę poprzestać na jednym zdaniu, bo będzie to, być może, uznane za spam. Po łacinie to było chyba "nec Hercules, contra plures"?
KM Lordem złym będę póki chociaż jeden się nie pojawi prócz mnie:) Mam najwyższy szczebel to się rządzę :P :) nie ma konkurencji":) |
|
offline |
||
Magwisienka (Rycerz) 02.08.2009, 15:47 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #20 ] Stfforex: Foszek to będzie, jak się nie zobaczymy za 3 tygodnie :P jak będzie be to foszek:) Sama bym kupiła teraz NWN2, żeby móc pograć w dodatki (mam wersję angielską z karty graficznej), ale jednak 50 zł to jeszcze odrobinę za dużo. Wstrzymam się, póki nie spadnie do Klasyki :) |
|
offline |
||
Aisha (Paź) 04.08.2009, 22:32 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Magwisienka" [ post #22 ] Magwisienka: Ja nie wiem, ludzie. Robicie wywody jakby to była nowa gra na PS3 czy XBox360 kosztująca 249.90zł. Owszem nie jest to np. Baldur's Gate w złocie za 26.90zł ale nie przesadzajcie, bo jak ktoś kiedyś powiedział: "Przesadza się na wiosnę", a mamy przecież środek lata :)
ale jednak 50 zł to jeszcze odrobinę za dużo. |
|
offline |
||
Magwisienka (Rycerz) 04.08.2009, 22:55 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Aisha" [ post #23 ] Aisha: Dobra, może faktycznie moja wypowiedź powinna zabrzmieć nieco inaczej - ale jednak 50 zł to jeszcze odrobinę za dużo dla mnie :)
Ja nie wiem, ludzie. Robicie wywody jakby to była nowa gra na PS3 czy XBox360 kosztująca 249.90zł. Owszem nie jest to np. Baldur's Gate w złocie za 26.90zł ale nie przesadzajcie, bo jak ktoś kiedyś powiedział: "Przesadza się na wiosnę", a mamy przecież środek lata :) |
|
offline |
||
Aisha (Paź) 05.08.2009, 09:35 |
Nie mówiłem akurat o tobie ale to fajnie, że ktoś się trochę opamiętał ale rozumiem, że 50zł to może być dla kogoś za dużo na grę (sam tak mam czasami). Pozdr. Magwisienka i dzięki, że przywróciłaś mi wiarę w ludzki rozsądek ;) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||