Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wiedźmin wciąż popularny wśród graczy!

Przejdź do strony: 1 ... 3 4 (ostatnia)
Wiedźmin wciąż popularny wśród graczy! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

To niezwykłe ale mimo upływu czasu - ponad 2 lata od premiery - Wiedźmin jest wciąż niesamowicie popularną grą.

CD Projekt informuję, że 6 sierpnia na znanym wśród graczy sklepie Steam, rozpoczęła się sprzedaż gry Wiedźmin w najnowszej wersji 1.5. Od tego dnia Wiedźmin utrzymuje się w Top Ten najlepiej sprzedających się gier, a przez jakiś czas był nawet ...

U mnie leży na półce od 2 miesięcy i chyba 'boję się' go ruszyć i w końcu zagrać xD.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "igor8472" [ post #61 ]

igor8472:
U mnie leży na półce od 2 miesięcy i chyba 'boję się' go ruszyć i w końcu zagrać xD.
Jak jeszcze nie grałeś, to zagraj "czem prędzej" ;) Gra jest dobra i szkoda aby kurzyła sie na półce. No chyba, że przeszedłeś już 2-3 razy i masz coś ciekawszego do roboty :)

Świetna gra, ale rzuciła na mnie klątwę !!! Doszedłem już 4 raz do końca 2 rozdziału i albo gra się sypnie albo system padnie.
Ale nie poddam się i kiedyś dojdę do końca !!

Xsardas00 - miałem to samo. Koniec II Aktu. A to Winda odmówi posłuszeństwa, a to się zasilacz spali.

Raz przeszedłem duży kawał gry nie zapisując gry przed golemem... no cóż. Wiedźmin wylądował na półce.

Ale ostatnio się za niego drugi raz zabrałem (raz już w bólach, ale skończyłem :P).

Grałem w wiedźmina i niemogę zrozumieć czemu niema sequela

To jest odpowiedź na post użytkownika "salimek" [ post #65 ]

salimek:
Wszystko w swoim czasie :)
Jestem przekonany, że CDP Red pracuje już nad drugą częścią.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #66 ]

Abi_Dalzim:
salimek:
Wszystko w swoim czasie :)
Jestem przekonany, że CDP Red pracuje już nad drugą częścią.
pracuje? tylko cos strasznie wolno:( bo premiera wiedzmina byla juz jakis czas temu

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #67 ]

Jeśli nie chcesz powtórki historii 'tysiąca i jednej łatek', to lepiej cierpliwie czekaj, zamiast narzekać ;-)

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #67 ]

slaveq:

pracuje? tylko cos strasznie wolno:( bo premiera wiedzmina byla juz jakis czas temu
Po pierwsze: nie wiem czy na pewno, to tylko moje przypuszczenie.
Po drugie: wolę grę, którą twórcy płodzą 6 lat niż niedopracowanego gniota płynącego na fali popularności części pierwszej.

w sumie racje macie obydwoje. a wiadomo juz na stowe ze cos ruszylo z wiedzminem 2 ?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #70 ]

slaveq:
w sumie racje macie obydwoje. a wiadomo juz na stowe ze cos ruszylo z wiedzminem 2 ?
Na razie nic. Ale W1 był sukcesem, więc racjonalnym krokiem jest zrobienie części drugiej. Czyli odpowiedź jest taka: W2 będzie, ale nie wiadomo kiedy :)

Teraz tylko czekac na kontynuacje ;]  
http://www.gamezilla.pl/category/tags/wiedzmin-2 tu macie info nad pracami nad 2  
skoro wiedźmin (gra) jest 5 lat po wydarzeniach z książki to może CD PROJEKT RED by mógł zrobić drugą część pozdro :)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "judasz1991" [ post #73 ]

judasz1991:
http://www.gamezilla.pl/category/tags/wiedzmin-2 tu macie info nad pracami nad 2
Dopóki info nie pojawi się na stronie CDP, to nie można wierzyć w "newsy" takich portali :)

Przejdź do strony: 1 ... 3 4 (ostatnia)